Кои сме ние

Ние сме LifeIntegrity – осъзнато житейско съзвучие на двама души с обща духовна посока и сбъдната споделеност. С интегрирано, цялостно разбиране, че разнообразието е богатство от нови хоризонти и широта в насладата от дните заедно. С увереността, че допълвайки се, отваряме за теб още една интегрална реалност, за да активираш вътрешния си компас, да чуеш съкровения си глас и да избираш живота си.

Започнахме нашето пътуване в самостоятелност и намерихме смисъл да се изкачваме по спиралата на мъдростта с усещане за единност – с Вселената, със себе си, с околния свят.

Христина Колчева

Наричай ме Христина. От години съм консултант и водещ на групови процеси, като прилагам качества, с които съм родена – интуитивност, чувствителност, емпатия. Отдадена съм на разбирането на женската същност и приемам това за своя мисия – в личния си път и в подкрепа на други жени. Обичам и намирам себе си в метода за работа с природния глас, ритуалите и разнообразните форми на дихателни процеси. Откривам призванието чрез прилагане на различни енергийни практики, в индивидуалните консултации за изцеляване на тялото, душата и ума. Стремежът ми е непрестанно да изследвам света чрез обучения и преживявания.
Ето някои от квалификациите, през които съм преминала:

 • курсове към руската школа „Природного голоса” за групово и индивидуално лечение и развитие през собствения глас
 • обучение за фасилитатор по интегративно дишане към Австрийската асоциация по интегративно дишане
 • интегрален консултант към Institute for Integral Training and Coaching Austria (IITC)
 • Tantra bodyworker към Института по интегрална сексуалност C.H.A.I.
 • школа по Интегрални констелации и еволюционни техники, Италия,TAI
 • специалист по техники за вътрешна алхимия, Yonimapping therapist – C.H.A.I Копенхаген

Валентин Колчев – Миро

Имам две имена и история с всяко от тях. Съдбата сякаш е предопределила да бъда цялостен, като ме назовава така. Всичко, което правя, е опитност и проверен резултат от моите лични житейски преживявания и търсения. Определям се като смел изследовател  на вътрешния и външния свят. Дишането и интегралният подход са осъзнатият ми избори за развитие и ми помогнаха да живея. Избрах да предавам нататък, за да празнувам живота!

Във взаимодействие с хора, търсещи личния си път, следвам един основен принцип – интегрирана подкрепа в постигане на здравословно оцелостяване, очувствяване, осмисляне на пълнотата и прогреса.

Експертизата ми включва:

 • сертифициран йога преподавател
 • завършил обучение към New Me Trainings international в специалността New Me Breath and Bodywork & New Me Strategic Coaching
 • фасилитатор по интегративно дишане към Австрийската асоциация по интегративно дишане
 • интегрален консултант към Institute for Integral Training and Coaching Austria (IITC)
 • обучение за към Института по интегрална сексуалност C.H.A.I
 • школа по Интегрални констелации и еволюционни техники, Италия,TAI – техники за вътрешна алхимия
 • дългогодишен практик, съчетаващ различни методи, като хипнотерапия, емпатия, енергийни техники и подходи в телесно ориентирани терапии, тантрични техники за работа с границите и др.

Ние не те променяме. Правиш го ти!

Идваме на света с модели, част от които са наследени от нашите предшественици. Натрупваме още. Създаваме дълбоки ограничения и дисбаланси, за които понякога не подозираме. Виждането им е истинско пробуждане! Осъзнаването им е вече посока.

LifeIntegrity e философия, която започва с личното начало на всеки човек и няма край, както е безкраен потокът на Вселенската любов. Потапянето в него изглежда като детска игра и е точно това, стига да си я позволиш. Само толкова!

Нямаме готови формули за твоя успех. Търсим ги заедно – с индивидуални или групови практики, в сесии с един от нас или и с двама ни. Целостта е път и в началото моментно състояние. За да се превърне в стабилна основа на твоя вътрешен мир, трябва да я пожелаеш, да я избереш и да се научиш да я практикуваш. Ние сме с теб, до теб, за теб.

Живей собствения си път! Живей осъзнато. Дишай.

Нашата среща

Срещата ни беше една от онези случайни неслучайности, когато животът поднася на всеки един от нас възможност да тръгне в нова посока.
Тази среща ни завари в момент на търсене на партньор, с когото да постигнем споделеност по дълбок и смислен начин. Обичайно, това се случва след вътрешен процес на израстване, промяна на парадигми, вярвани и партньорства. Така се случи и при нас.
Срещата ни се превърна в съзнателен избор за път в двойка с ясни заявки, очертаване на граници и честност по отношение на очакванията ни един от друг. Тази договореност между мъжа и жената, в каквито се бяхме превърнали по време на индивидуалните ни траектории, предостави шанс и на двама ни да бъдем за първи път на пътя си, заедно с човек от другия пол. С повече приемане, повече отговорност за личната си отговорност.
Посока с любов
Благодарни сме за тази среща и за възможността да споделяме с вас плодовете на промяната. Като консултанти и терапевти, предаваме към вас знания, придобити от обучения, пътешествия и лични практики. И преди всичко – от най-ценното ни училище –
Любовта, която ни събра в интимен план. Много от практиките са инспирирани именно от това споделяне. Те са ни водили, извеждали, спасявали и пречиствали в трудностите, които неизменно съпътстват всяка двойка.
Това, което имаме, ще продължим да споделяме,. Това, което нямаме, ще приемаме с радост във всяка среща с всеки един от вас, търсещите лично щастие, успех, лечение или нов път.
Добре дошли сте в проекта ни живот – LifeIntegrity!

Jivot_v_Integralnostta-01

LifeIntegrity 2023. Всички права запазени.